Зареждане

Джъстин Гейджи влезе в залата на славата на университет

Джъстин Гейджи влезе в залата на славата на университет
Публикувано на: Юли 2, 2020 в 06:00 ч
Временният шампион в лека категория на UFC, Джъстин Гейджи беше удостоен с голяма чест. Той беше включен в залата на славата на мечките в Колорадо, които са атлетичните отбори, представляващи университета на Колорадо в Грийли. Гейджи се бори за мечките през годините, които прекара в университета между 2007 и 2011 година.

Джъстин имаше някои успехи в борбата, но в крайна сметка взе решение през 2011 година да направи дебют в ММА. Той беше с рекорд 18-0 и 5 пъти защити титлата си на WSOF в лека категория, преди да се присъедини към UFC. В най-голямата ММА органзиация той записа 5 победи и 2 загуби, като в последната си битка през май стана временен шампион с победа над Тони Фъргюсън. Ето какво написа Гейджи, след като разбра, че е включен в залата на славата:

Разбрах, че съм включен в залата на славата на мечките в Колорадо заради времето ми, в което се борих за университета на Колорадо. Напуснах дома си, за да се боря там през 2007 и 2008 година. Не познавах нито един човек там и когато напуснах си мислех, къде ще съм, когато стана на 30 години. 

При мечките прекарах едни от най-хубавите моменти в моя живот и създадох много близки приятели. Искам да им благодаря, че не се отказаха от мен. Беше голяма благословия, че моят треньор Бен Черингтън дойде в моята първа година и ми сритваше задника. Той ме научи да се боря и е един на милион. 

Гейджи ще се бие с Хабиб Нурмагомедов през есента и уменията му в борбата ще бъдат тествани от един от най-добрите борци в историята на ММА.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес