Зареждане

Джъстин Гейджи: Ще ударя Хабиб като камион

Джъстин Гейджи: Ще ударя Хабиб като камион
Публикувано на: Юни 25, 2020 в 16:00 ч
Временният шампион в лека категория Джъстин Гейджи ще се готви здраво, за да е във върхова форма за най-важната си битка. Той ще мери сили с безспорният шампион Хабиб Нурмагомедов през есента, за да обединят поясите. Гейджи тренира борба от 4-годишна възраст, но все още не сме виждали нищо от това в UFC. Джъстин твърди, че не залага на борбата, защото е много изморително.

Това обаче може да се промени в битката с Хабиб и най-накрая на видим какво може Гейджи, който е щатски шампион по борба. "The Highlight" е в серия от 4 поредни победи с нокаут, в които печели 5 бонуса. В своята подготовка той ще наблегне на краката, защото те са първото нещо, което отказва при умора. Ето какво сподели още Гейджи за голямата битка с Нурмагомедов:


Винаги бях против борбата, защото щях да се изморя. Всеки път, в който се борих по 7 минути, след това не можех да си стоя на краката. Начинът, по който се боря и правя всичко е такъв, че не пестя енергия. Аз не се боря, за да пестя енергия. Трябва да се защитаваш. Няма как да стоиш далеч от мрежата, без игра с крака. Ако Хабиб опита събаряне в центъра, то след това ще опита да те избута към мрежата. 

Той няма да опитва събаряния в центъра. Гледайте неговите битки и ще видите, че само 5 пъти прави събаряния в центъра. Той започва в средата на октагона, но бута към мрежата. Аз съм много атлетичен. Първото нещо, което си отива когато се измориш са краката. 

Ще тичам много, ще скачам на въже и ще правя клекове. Ако краката ми са във форма, то тогава не изпитвам умора. Ако не съм изморен, то тогава мога да се изправя, след като ме свали. Ако се изправя, то тогава ще го ударя като камион. Има много фактори в боя. Всичко е кардио. Ще работя, за да съм във форма и да съм себе си.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес