Зареждане

Джъстин Гейджи: Правя още 5 войни и спирам с ММА

Джъстин Гейджи: Правя още 5 войни и спирам с ММА
Публикувано на: Октомври 23, 2020 в 01:00 ч
Временният шампион в лека категория Джъстин Гейджи смята да се оттегли след още 5 здрави битки в клетката. 31-годишния американец влиза в клетката този уикенд, за да премери сили с безспорният шампион Хабиб Нурмагомедов. Двамата са главна битка на UFC 254 в Абу Даби на остров Яс. Гейджи влиза в боя със серия от 4 поредни победи с нокаут.

"The Highlight" не се страхува от непобедения дагестанец и вярва, че ще се поздрави с успех. Той планира да се бие дълго време, ако печели битките си с лекота. Джъстин обаче си е поставил граница и смята да се оттегли тогава, когато направи 5 войни в клетката. Ето какво сподели временния шампион пред TMZ:

Подговтих се добре и съм уверен в моите умения. Изобщо не ме е страх от това, че ще вляза в клетката. Нямам търпение за това чувство. Преследвам това чувство и заради това не си купувам мотоциклети, защото ще умра. Не искам да се поставям в опасности. 

Има много фактори, които ще определят колко дълго ще се бия в ММА. След битката ми с Дъстин Поарие, казах, че имам още 5 войни, а от тогава не съм имал нито 1 война в клетката. Имам да направя още 5 войни в клетката. 

Ще трябва да са войни, защото ако не са, тогава не се брои. Ще се бия, докато ми плащат, както ми плащат сега. Ще се бия, докато ми стане ясно, че вече не съм сред най-добрите. 

Ще успее ли Гейджи да победи Хабиб ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес