Зареждане

Джъстин Гейджи: Обичам да гледам как пречупват Конър Макгрегър

Джъстин Гейджи: Обичам да гледам как пречупват Конър Макгрегър
Публикувано на: Юни 5, 2023 в 09:00 ч
Джъстин Гейджи не е голям фен на Конър Макгрегър и това не е тайна за никого.

В последните години станахме свидетели на много обиди и закани между двамата. "The Notorious" често обиждаше Гейджи, като говореше, че той бил с пилешки мозък. Гейджи от своя страна не спря да го предизвиква, но Макгрегър отказваше.

В момента Гейджи се готви за реванш с Дъстин Порие, който два пъти победи Макгрегър с нокаут. Джъстин е бил доволен от това, което Порие стори на Макгрегър във втората им битка. "The Highlight" обича да вижда как пречупват ирландеца.

"Голямо уважение към Дъстин Порие. Той е куче. Това, което направи на Конър Макгрегър в последните двубои, беше супер впечатляващо. Винаги обичам да гледам как този пич бива пречупен. 

Дъстин е куче и знам, че ще трябва да бъда перфектен. Знам, че няма нужда от враждебност. Ние сме двама от най-добрите, най-жестоките атлети в спорта. 

И двамата обичаме касапницата. Ще бъде електрическа нощ.", каза Гейджи пред DC & RC.

На 29 юли „The Highlight“ ще се завърне в октагона след впечатляваща победа със съдийско решение над Рафаел Физиев в UFC 286.

Джъстин ще се бие за "BMF" пояса срещу Порие на UIFC 291, което ще се проведе в края на юли в Юта, САЩ. Гейджи ще се опита да отмъсти на Порие, който го нокаутира през 2018 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес