Зареждане

Джъстин Гейджи: Майкъл Чандлър говори с гъза си

Джъстин Гейджи: Майкъл Чандлър говори с гъза си
Публикувано на: Юли 23, 2021 в 10:00 ч
Джъстин Гейджи излезе със сериозна критика към своя колега Майкъл Чандлър. Бившия временен шампион на UFC отрече да е отказвал 3-4 пъти бой с Чандлър. Наскоро Майкъл сподели, че Гейджи не иска да се бие с него, но ако вярваме на Гейджи, тогава това не е вярно.

Майкъл е бивш шампион на Bellator и получи сериозно рамо от UFC. Той записа дебютна победа в организацията над Дан Хукър началото на 2021 година, след което влезе в топ 5 на лека категория и се би за титлата. Майкъл се би за титлата с Чарлз Оливейра и загуби с нокаут в средата на май.

Сега той се надява на битка с Гейджи и реши да петни името му. Това не се хареса на Джъстин и той написа следното в социалните мрежи:

Майкъл Чандлър говори с гъза си. Цели 3 седмици чаках договор за битка с него. Бях по време на лагер и се събудих с новината, че неговото татенце Дейна му уредил битка за титлата. 

Той е аут след загубата с нокаут от Оливейра. Какво пропускам ? Аз съм на почивка, а този шибаняк петни името ми. 3-4 пъти съм отказвал да се бия с него ?

Ще има ли битка между тях ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес