Зареждане

Джъстин Гейджи: Макгрегър си върна увереността и ще се бие с мен

Джъстин Гейджи: Макгрегър си върна увереността и ще се бие с мен
Публикувано на: Януари 24, 2020 в 19:00 ч
Джъстин Гейджи вярва, че Конър Макгрегър е върнал своята увереност и може да приеме битка с него. "The Notorious" нокаутира Доналд Серони за 40 секудни във Вегас и записа първа победа от 3 години в UFC. С тази победа Конър измести Гейджи от позицията му в ранглистата на лека категория и Дейна Уайт обеща реванш на ирландецът с Хабиб Нурмагомедов.

Гейджи от своя страна също е претендент за титлата и се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд, които му носят бонуси. За съжаление Джъстин не е звезда от рангът на Макгрегър и вероятно ще трябва да направи още една битка, за да получи шанс. "The Highlight" смята, че Макгрегър може да се бие с него, защото вече е уверен. Ето какво още сподели Гейджи в интервю:


Този пич взима своите решение и мисля, че си върна увереността. Макгрегър имаше нужда от победа и сега мисля, че ще се бие с мен. Не трябва да ме пренебрегват, защото съм в играта за титлата. Тъпо е това, че аз работя здраво, но въпреки това може да ме прередят за пояса, заради парите и политиките. 

В края на краищата, аз ще трябва да продължа с победите. Ще се бия и няма как да ме пренебрегнат, след като нокаутирам още някого. Ако искаш да си суперзвезда, то тогава трябва да побеждаваш и да си нещо специално. 

Надявам се, че ще стана суперзвезда с моите нокаути, защото не мога да съм един пред камера и друг, когато няма камери. Аз не искам да поемам по този път. Можех да съм на първия ред на UFC 246 и да направя сцени, но не знам. Най-вероятно пропуснах тази възможност, защото не бях там. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес