Зареждане

Джъстин Гейджи: Какво е постигнал Оливейра, че да иска титлата ?

Джъстин Гейджи: Какво е постигнал Оливейра, че да иска титлата ?
Публикувано на: Февруари 13, 2021 в 07:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Джъстин Гейджи критикува Чарлз Оливейра. В последните седмици бойците на UFC в лека категория се карат за това кой да получи шанс за златото. Хабиб Нурмагомедов все още е шампион, но не иска да се бие и вероятно ще се откаже от титлата си.

Дейна Уайт искаше Майкъл Чандлър да се бие за титлата с Дъстин Порие, но "The Diamond" иска трета битка с Конър Макгрегър. Дъстин предложи UFC да сбият Чандлър и Оливейра за титлата, а Гейджи не е съгласен.

В социалните мрежи Гейджи сподели, че Оливейра не е направил нищо впечатляващo, за да претендира за титлата. Ето какво още написа Джъстин в своя акаунт:

Писна ми да слушам как Оливейра заслужавал нещо. Като изключим победата над Тони, какво по дяволите е постигнал, че да иска титлата ? Поздрави, че има серия от победи над слабаци, но така не стават нещата.

Оливейра е в серия от 8 поредни победи, но това не впечатлява Гейджи и той смята, че единственото голямо нещо, което е направил Чарлз е победата над Фъргюсън. Съгласни ли сте с Гейджи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес