Зареждане

Джъстин Гейджи иска да е в подглавната среща на UFC 249

Джъстин Гейджи иска да е в подглавната среща на UFC 249
Публикувано на: Януари 4, 2020 в 06:00 ч
Джъстин Гейджи няма търпение да получи своя шанс за титлата. Бившия шампион на WSOF ще трябва да чака, защото Хабиб Нурмагомедов ще брани пояса през април срещу Тони Фъргюсън. Гейджи се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут и заема 3-тото място в ранглистата, но въпреки това може да се наложи за изчака Конър Макгреъгр, който също иска шанс за пояса.

Джъстин е готов да още една среща и иска тя да е подглавна за UFC 249 в Бруклин, където ще се реши съдбата на златото в категорията. Ето какво сподели Гейджи в интервю за бъдещите си планове:


Наистина искам тази битка да се случи. Датата е добра за мен и ме устройва да се включа, защото знаем, че тяхната битка има проблеми. Тренирам за моята цел, която е да стана световен шампион. Не се събуждам с психическата нагласа, че през април ще се бия срещу Хабиб. Моята цел е да бъда най-добрия в света. 

Готов съм да се бия с всеки в подглавната битка на събитието в Бруклин. Искам битката да бъде за определяне на безспорен претендент. Искам при победа през април да се бия срещу този, който спечели титлата в категорията. 

Ако победител е Тони, то тогава се надявам на битка преди септември. Ако Хабиб защити титлата, то аз ще изчакам да мине Рамадан и ще бъда готов за него през септември. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес