Зареждане

Джъстин Гейджи: Хабиб Нурмагомедов е лайнар

Джъстин Гейджи: Хабиб Нурмагомедов е лайнар
Публикувано на: Октомври 20, 2020 в 02:00 ч
Джъстин Гейджи е бил бесен, когато гледал видеото, в което Хабиб Нурмагомедов кара бездомници да правят лицеви опори за пари. Това се случи преди няколко години и непобедения дагестанец събра доста негативи заради това свое действие. Гейджи и Хабиб влизат в клетката този уикенд в главната битка на UFC 254 в Абу Даби на остров Яс.

Те ще трябва да обединят безспорната и временната титла в лека категория. "The Eagle" залага непобедения си статут, който включва 28 поредни победи. Гейджи от своя страна влиза в боя със серия от 4 поредни победи с нокаут. Това е най-важната битка в неговата кариера и той ще се раздаде максимално.

Вижте също: Прогнозирай и спечели с MMA.BG: Хабиб срещу Гейджи

Ето какво сподели Гейджи за своя съперник преди битката:

Готвих се психически за тази битка. Хабиб тренира борба от дете, както и аз. Ще бъде война. Всеки път, когато разговарях с Хабиб, той ми се струваше добър човек. Но когато видях видео, където накара един бездомник да прави лицеви опори и след това му даде пари, тогава помислих, че е лайнар. 

Този уикенд ще бъда реална заплата за него. Той ще е в опасност по всяко време през тези 25 минути. Все пак го смятам за готин пич. Няколко пъти сме се срещали и той е доста нахъсан. Това е добре за него и всеки трябва да бъде толкова уверен в себе си.

Кой ще победи ?!0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес