Зареждане

Джамахал Хил отговори на критиките към главното събитие на UFC 300

Джамахал Хил отговори на критиките към главното събитие на UFC 300
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 14:00 ч
Джамахал Хил отговори на феновете, които са разочаровани от това, че той ще бъде начело на UFC 300 срещу Алекс Перейра.

В събота след UFC 298 Дана Уайт обяви, че Перейра ще защитава титлата си в лека тежка категория срещу Хил в главното събитие на UFC 300 на 13 април. Уайт беше обещал, че UFC 300 ще бъде историческа карта от горе до долу, но някои фенове почувстваха, че главното събитие е малко разочарование.

Въпреки това, говорейки в своя канал в YouTube, Джамахал Хил отвърна на тези фенове, като заяви, че битката между него и Алекс Перейра е гарантирано шоу.

"Получихте един от най-техничните, гарантирани експлозивни битки, които можете да поискате в момента, със сериозни последици в една от най-добрите теглови дивизии в UFC. Хората се оплакват, брато. Видях един коментар и в него се казваше, че хората са очаквали Конър срещу самия Исус. На този етап съм убеден, че това няма да е достатъчно. Можехте да получите Марио срещу Кинг Конг, можехте да получите Върколака срещу Железния човек, можехте да получите всичко, Хълк срещу Супермен, Спайдърмен срещу Батман, можехте да получите всичко това и нямаше да сте доволни", заяви Джамахал Хил.

"Всичко, което мога да кажа за това, че това разочарование, че не е достойно за това място и други подобни неща, е, че това е лудост. Винаги, когато плащате за битка, не искате ли някой, който идва да откъсне главата на някого, да нокаутира някого? Това е човек, който има много, много, много високо ниво на умения и възможности да го направи. Това се случи и в двата края на този бой. Залагам всичко на масата всеки път, във всяка една битка, излизам напред, поемам рискове и давам всичко от себе си за шоуто", продължи Хил.


Джамахал Хил казва, че ответната реакция е била изненада, тъй като винаги, когато се е появявал на публично място, хората са го питали кога ще се бие с Алекс Перейра.

Бившият шампион на UFC знае, че битката ще бъде забавна, колкото и дълго да продължи, и казва, че тя определено е достойна за главното събитие на UFC 300.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес