Зареждане

Двама мъже се признаха за виновни за кражба в кръчма на Макгрегър

Двама мъже се признаха за виновни за кражба в кръчма на Макгрегър
Публикувано на: Август 2, 2022 в 10:00 ч
Двама мъже са обвинени за „неизтънчен“ опит да ограбят пъб в Дъблин, собственост на Конър Макгрегър.

Джейсън Паджет (35) и Чарлз Дарси (34) се признаха за виновни по едно обвинение за кражба с взлом в пъб Marble Arch и използване на кола без съгласието на собственика на 12 август 2021 гoдина. 

Първият има 15 предишни присъди, докато вторият има 43 присъди, включително за опит за убийство, за което е излежал 12-годишна присъда. 

Съобщава се, че местните органи на реда са патрулирали в 3:23 сутринта, когато са забелязали кола, паркирана пред кръчмата с включени светлини и работещ двигател. По-късно се установи, че колата е била открадната през 2021 година. 

Полицията също е чула шумове от вътрешността на помещенията и е забелязала, че алармата на кръчмата звъни. Тогава са забелязани двама мъже, които се опитват да извършат кражбата.

Полицаите повикали подкрепление и в крайна сметка арестували двамата мъже, след като те направили опит да избягат от местопрестъплението. Оттогава виновните са се признали за виновни и очакват присъда. 

По-късно служителите нарекоха опита за кражба с взлом „неизтънчен“. Мраморната арка беше мястото, където Макгрегър позорно удари 50-годишен мъж през 2019 г., когато отказа да опита уискито „Proper 12“ на Макгрегър. Конър се призна за виновен за нападение и плати глоба от 1000 евро. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес