Зареждане

Двалишвили стана поредният боец, който понаби на стриймъра Sneako

Двалишвили стана поредният боец, който понаби на стриймъра Sneako
Публикувано на: Февруари 22, 2024 в 22:01 ч
Състезателят на UFC Мераб Двалишвили стана поредният боец, който влезе в размяна със Sneako.

През последните няколко години Мераб Двалишвили свърши фантастична работа, за да изгради своята мощ. Между присъствието си в социалните медии и победите си в клетката той се превърна в един от най-интересните бойци в категория до 72 кг. Сега, след победата си над Хенри Сехудо, той е на линия за следващия шанс за титлата.

На съвсем другия край на спектъра имаме Sneako- противоречив стриймър. Напоследък той вдига шум в ММА пространството, след като участва в спаринг сесия с Шон Стрикланд.
 
В клипа, както можете да си представите, Sneako не може точно да отговори на Мераб по никакъв начин. Грузинската сензация се справя с него, като го надвива с относителна лекота.

За Sneako няма да се учудим, ако продължи да превръща това в някакъв вид редовен трик. Двалишвили, от друга страна, има далеч по-важни неща, върху които да се съсредоточи.

Той е на прага на най-големия двубой в кариерата си и това не е преувеличено. Той ще следи отблизо UFC 299, където Шон О'Мали се подготвя да защитава шампионската титла на UFC в полусредна категория срещу Марлон "Чито" Вера. Победителят в този двубой ще има време да празнува, но по-късно тази година се очаква да се изправи срещу този изгряващ претендент.

Кого бихте предпочели да видите да се изправи срещу Мераб Двалишвили за титлата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес