Зареждане

Dustin Poirier: Влизам в клетката, за да нараня Khabib

Dustin Poirier: Влизам в клетката, за да нараня Khabib
Публикувано на: Април 25, 2019 в 11:25 ч
Временният шампион Dustin Poirier няма търпение да влезе в клетката с Khabib Nurmagomedov и двамата да обединят поясите в лека категория. Dustin успя да победи Max Holloway и стана временен шампион, което му гарантира битка с Khabib.


В момента безспорният шампион е наказан и не може да се състезава, но въпреки това той вече започна да се готви за своето завръщане в клетката през септември в Абу Даби. Наскоро в интервю Khabib каза, че ще се наложи да смаже Poirier, както прави с всички свои опоненти до момента, но Dustin не се страхува и смята да направи същото с Khabib:



Това е битка и аз ще се опитам да го нараня във всичките 25 минути. Ще се опитам да откажа неговото тяло. Той твърди, че трябва да ме смаже, но това не значи нищо, защото ние затова сме в клетката. Аз съм вътре, за да го нараня и очаквам същото от него. 


Това са боевете. Не влизаме в клетката, за да играем тенис. Вече имам 40 срещи в ММА и не ми пука. Нищо не ме тревожи. Знам какво трябва да направя и с колко време разполагам. Имам 25 минути на разположение, за да го нараня и друго не ме интересува. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес