Зареждане

Dustin Poirier: Nate Diaz се появява винаги, когато подпише договор

Dustin Poirier: Nate Diaz се появява винаги, когато подпише договор
Публикувано на: Август 7, 2018 в 09:51 ч
Dustin Poirier успя да обърне нещата с голямата си победа над Eddie Alvarez на UFC on FOX 30. Първоначално, той сподели, че няма да вдига телефона на никого, освен ако не звъни Dana White с предложние за битка за титлата на леката категория. Няколко дни покъсно обаче стана ясно, че той не само е вдигнал телефона, ами се е и съгласил да се бие в обикновена среща. На Poirier сега му предстои да се изправи срещу Nate Diaz на UFC 230 на 3-ти ноември.

"Тези момчета ще се бият през октомври, като не се знае кога титлата ще бъде защитавана отново. Не искам да чакам 8-9 месеца за среща за титлата. Ще продължавам да се боря за нея, ще побеждавам и ще задобрявам."



"Не мисля, че срещата е някаква шега. Все нещо щях да съм чул. Имам съгласието за битката в пощата, ще го подпиша и ще го върна обратно, за да можем да задвижим всичко необходимо. Мисля, че просто е разочарован от това, че дойде на пресконференцията, а от организацията рекламираха друга среща, като говореха за Conor все едно е там, при условие, че дори не беше. Мисля, че просто Nate усети някаква липса на уважение."

Poirier обаче не изглежда притеснен от това, защото вярва, че братята Diaz са достатъчно отговорни.

"Ще се яви на 3-ти ноември. Не съм сигурен дали все още е подписал договора, но обикновено не прави проблеми. Не мисля, че някога с брат му са кръшкали от среща, ако са казвали, че ще се бият. Друг е въпросът какво се случва между срещите. Дал ли е думата си обаче, винаги ще се яви на уреченото място, в уреченото време."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес