Зареждане

Dustin Poirier към Tony Ferguson: Нека дадем на феновете насилието, което заслужават

Dustin Poirier към Tony Ferguson: Нека дадем на феновете насилието, което заслужават
Публикувано на: Декември 11, 2018 в 00:02 ч
Заплетена е ситуацията в лека категория, защото днес от Атлетическата комисия дадоха отсрочка на Khabib Nurmagomedov, а преди няколко дни същата получи и Conor McGregor. Така двамата бойци, ще бъдат наказани до 29 януари, когато е новото изслушване на комисията и на него може да получат още няколко месеца наказание, което задръства леката категория. Ако Khabib получи 3 или повече месеца наказание, то това със сигурност го изважда от картинката за доста време, защото той ще пости през Рамадам, който започва през май, а след това ще иска няколко месеца подготовка и ще е готов в последните месеци от следващата година.


Това не се харесва на Dustin Poirier, който е в серия от 4 поредни победи и иска да е активен. Той искаше да се бие за титлата, но при наличието на Tony Ferguson това е труден въпрос. Днес Dustin реши да предизвика Tony за битка, която да определи безспорен претендент за титлата:


Тъкмо се събудих и чета, че ще има още повече чакане на върха в лека категория. Tony Ferguson, нека дадем на феновете насилието, което заслужават. Да го направим, UFC! Спрете да задръствате моята категория.






Khabib ще почива дълго време и най-вероятно от UFC ще организират тази битка за временна титла.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес