Зареждане

Дрейк заложи голяма сума за победа на Жозе Алдо

Дрейк заложи голяма сума
Публикувано на: Август 21, 2022 в 01:00 ч
Популярният рап изпълнител Дрейк, който е известен и с големите си залози на различни спортни събития, заложи голяма сума за изхода от двубоя между Жозе Алдо и Мераб Двалишвили. Двамата ще се бият в категория петел на UFC 278, което се провежда днес в Юта, САЩ.

В главната битка действащия шампион Камару Усман ще се бие срещу Леон Едуардс. Дрейк обаче е по-привлечен от сблъсъка между Алдо и Двалишвили. Легендата на UFC в категория перо е аутсайдер и за неговата победа букмейкърите дават стабилен коефициент, който е 2.16.

Този път Дрейк залага $238 000 на Алдо, а приблизителната му печалба ще бъде повече от $516 000. Залогът беше споделен чрез акаунта на UFC в социалните медии.

През юли Дрейк заложи 1 милион долара за победата на Израел Адесаня над американеца Джаред Кенъниър. Този залог беше печеливш с коефициент 1.25. Дрейк също спечели сериозна сума и от залог на Моли Маккан и Пади Пимблет, които спечелиха в Лондон през юли.

Преди няколко месеца Дрейк беше в малко затруднение, след като загуби значителни залози от битки на Джъстин Гетджи и Хорхе Масвидал. Сега обаче той е в печеливша серия и ще стиска палци за Алдо.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес