Зареждане

Douglas Lima мечтае за битка с Kamaru Usman

Douglas Lima мечтае за битка с Kamaru Usman
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в полусредна категория на Bellator, Douglas Lima мечтае за битка с Kamaru Usman, но това е малко вероятно да се случи, защото двамата са в различни организации. В края на миналия месец бразиелца си отмъсти на Rory MacDonald и го победи във финала на турнира в полусредна категория на Bellator.

С тази победа той си върна титлата и спечели 1 милион долара. Така той навлезе в серия от 3 поредни победи и сега се цели в Usman, но тъй като това няма да стане, бразилеца си пожела бившият шампион в средна категория Gegard Mousasi:


Ще бъде сбъдната мечта един ден да се бия с Usman. Шампион съм в полусредна категория и съм победил всички  в моята категория в Bellator, но въпреки това хората не ме смятат за един от най-добрите в света заради UFC. Много хора вярват, че този, който е шампион в UFC е най-добрия в света. 

Ще видим дали ще се кача в средна категория. Ще бъде много по-добре да бъде заложена титла, ако ще се качвам там. Искам големите битки. Gegard Mousasi ще бде перфектен опонент.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес