Зареждане

Donald Cerrone надигра Al Iaquinta в 5 рундова война

Donald Cerrone надигра Al Iaquinta в 5 рундова война
Публикувано на: Май 5, 2019 в 06:16 ч
Donald Cerrone и Al Iaquinta се изправиха един срещу друг в главната битка на събитието, което се проведе по-рано днес в Канада. Двамата бойци имаха амбиции към титлата, но само един щеше да победи. Битката между двамата продължи цели 25 мунити, в които всеки от тях имаше своите добри моменти. Cerrone успя да надиграе Iaquinta и го победи с решение - (49-45, 49-45, 49-46).


Първи рунд: В началото на срещата Iaquinta реши да започне с ритници. Cerrone  го последва и на свои ред вкара ритници, които бяха последвани от кроше. Двамата разменят по едно кроше. Здрави размени на удари в този първи рунд. Силен ъперкът и кроше успява да отбележи Iaquinta. Брутален ритник в главата успява да вкара Cerrone, но Iaquinta остава на крака.

Втори рунд: Al Iaquinta тръгва напред, но Cerrone го спира с ъперкът. Iaquinta не се притеснява от него и вкарва ритници. Donald отговаря с ритник в тялото, който е последван от силен оувърхендCerrone продължава с ритниците, които не се отразяват добре на Iaquinta. Al вкарва два силни удара на Cerrone, който не отстъпва. Последват нови удари от страна на Iaquinta, които успяват да разклатят "Cowboy".

Трети рунд: Cerrone започва с добър прав удар. Двамата си разменят сериозни ритници. Здрав ъперкът от Donald Cerrone, но Al му отвръша със силен оувърхенд. Силен ритник в тялото успява да отбележи Cerrone, но Iaquinta му връща ритник, от който Donald пада на земята, но веднага се изправя. Cerrone продължава да разчита на ритници, които Iaquinta поема. Много силен прав удар успява да прати Iaquinta в нокдаун. Cerrone се хвърля в преследване на нокаут и вкарва зверски граунд енд паунд, но сирената спасява Iaquinta.

Четвърти рунд:  Cerrone вкарва ритник в брадичката на Iaquinta и той отново е в нокдаун. Iaquinta показва голямо сърце и издръжливост и става на крака, като отговаря със силно кроше. Cerrone му вкарва ъперкът и здраво кроше. Cerrone продължава да преследва Iaquinta и му вкарва ритници в краката и главата. Iaquinta успява да хване един от ритниците и опитва събаряне, но се проваля.

Пети рунд: Лицето на Iaquinta е цялото в кръв от бруталните попадения, които му вкара Cerrone. Лекарите провериха състоянието на Al и му дадоха зелена светлина. Iaquinta вкарва оувърхенд, а Cerrone отвръща с джаб. Cerrone отново му вкарва ритник в брадичката, но Iaquinta остава на крака този път. Iaquinta със здраво кроше, но Cerrone го притиска с комбинация от удари. Iaquinta опитва събаряне, но се проваля и това е край на битката.



Donald Cerrone успя да надиграе Iaquinta и спечели единодушно - (49-45, 49-45, 49-46). С тази победа "Cowboy" навлиза в серия от 3 поредни победи и вече има цели 23 такива в UFC, което е рекорд. В интервюто след срещата Cerrone предизвика Conor McGregor за битка през юли.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес