Зареждане

ДНК тест доказа, че Conor McGregor няма извънбрачно дете

ДНК тест доказа, че Conor McGregor няма извънбрачно дете
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
Преди време млада жена от Ливърпул сподели, че Conor McGregor е баща на нейното дете и двамата го заченали през 2017 година в Англия. Тя започна да настоява за издръжка от звездата на UFC, който стана обект на доста критики, защото не спира да си създава проблеми с властите. "The Notorious" изкара много пари в последните години и не са малко тези, които искат да се възползват от тях.

Явно младата майка беше сред тези хора, които искаха част от парите на ирландеца, но тя няма да ги получи, защото McGregor настоя за ДНК тест, за да се види каква е истината. Conor доказал чрез тест, че не е баща на малкото момиченце на Terri Murray и така сагата около неговото извънбрачно дете приключва.

Това е още един проблем по-малко за него, след като наскоро приключи делото за нападението над възрасния ирландец в Дъблин. Тогава McGregor го удари в лицето и пред съда се призна за виновен, за което получи 2 000 лева глоба. Звездата на UFC ще се завърне в клетката през януари 2020 година и най-вероятно ще се бие срещу Donald Cerrone.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес