Зареждане

Димитриъс Джонсън се нарежда на второ място сред най-великите: Никой не е успял да направи това, което съм направил аз

Димитриъс Джонсън се нарежда на второ място сред най-великите: Никой не е успял да направи това, което съм направил аз
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 06:57 ч
Димитриъс Джонсън сам се нарежда на второ място сред най-великите бойци на ММА за всички времена.

"Mighty Mouse" (25-4 MMA) понастоящем се бие в лека категория на ONE Championship и има 5 победи и 1 загуба там.  За последно Джонсън се би и победи Адриано Мораес (20-5 MMA) през май тази година.

Бивш шампион на UFC, Джонсън се раздели с промоцията през 2018 г., след като претърпя поражение срещу Хенри Седжудо (16-3 MMA) на UFC 227. Докато беше в UFC, Джонсън държеше рекорда за най-много последователни защити на титлата в историята им.

UFC размени Димитриъс Джонсън с ONE Championship в замяна на Бен Аскрен (19-2 MMA). Малко повече от година след като се присъедини към UFC, "Funky" взе решение да се оттегли.

Джонсън, говорейки в своя канал в YouTube, заяви, че се нарежда на второ място сред най-великите бойци на ММА за всички времена:

"На второ място съм аз. Никой не е успял да направи това, което аз успях да направя в категория "муха" или в която и да е друга категория. Единадесет последователни защити на титлата, създадох чисто нова комбинация и движение, което никой от вас не е виждал - "Mighty Whizzbar", благодарение на Мат Хюм, който ми помогна да науча това движение."


В заключение 37-годишният боец каза:

"Имам победи с нокаут, предаване, стигнах до решение, стигнах до равенство, изобщо минал съм през каквото се сетите."

Не е ясно дали Димитриъс Джонсън  ще се пенсионира скоро или не, но той определено го обмисля.

Съгласни ли сте с оценката на Джонсън за себе си? Бихте ли го поставили на 2-ро място за най-великите ММА бойци на всички времена?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес