Зареждане

Дилън Денис: Не вкарвайте Джоунс в затвора, а в клетка с мен

Дилън Денис: Не вкарвайте Джоунс в затвора, а в клетка с мен
Публикувано на: Март 27, 2020 в 09:39 ч
Джон Джоунс отново се издъни и така спечели вълна от критики, които със сигурност заслужава. Само преди няколко дни той проповядваше морал в социалните мрежи и съветваше хората как да се държат по време на карантина, а преди ден отново се озова в ареста. "Bones" шофирал пиян до козирката, без платена застраховка и според сигнали от граджани е стрелял с пистолет, който по-късно полицаите намерили в неговия автомобил.

Това е поредната издънка на шампиона и сега вероятно отново ще загуби всичко и може да се озове зад решетките, защото това е поредното му престъпление зад волана. Само времето ще покаже какво ще се случи с Джоунс, който не спира да пропилява времето си във вършене на глупости, а след това го играе жертва. Дилън Денис, който от дълго време не може да понася Джоунс не пропусна да го критикува. Денис вярва, че Джоунс няма да си научи урока в затвора и призова да ги заключат в клетката, за да накаже лошото момче на UFC. Ето какво написа Денис в социалните мрежи:


Не го пращайте в затвора, защото той няма да научи урока си, вместо това го заключете в клетката с мен. Джоунс винаги чупи рекорди и стана първия човек, който е арестуван по време на карантина.


Денис не пропусна да захапе Джоунс и за един пост в социалните мрежи, в който Джон предупреждава хората да си стоят у дома, защото така ще спасят човешки животи. Какво наказание трябва да получи "Bones" ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес