Зареждане

Диаз към Нгану за заплащането на бойците: Да ме бяхте послушали преди години

Диаз към Нгану за заплащането на бойците: Да ме бяхте послушали преди години
Публикувано на: Юни 9, 2021 в 07:23 ч
Откакто стана шампион в тежката категория на UFC, Франсис Нгану започна още по-често да говори за това, че иска да му се плаща повече. В неделя "The Predator" изрази публично възмущението си от ниското заплащане в сравнение на това с YouTube инфлуенсъра Логан Пол, който изкара 20 милиона долара за 8-рундов демонстративен мач с Флойд Мейуедър.

 
Нейт Диаз, който е ветеран и явно вече е постигнал нужните финансови условия и слава, споделя за Нгану какво е направил и какво трябва да се прави по този проблем.

"Какво Франсис Нгану прави грешно? Аз съм направил повече правилни ходове от всички тези шибаняци за всички тези години. Те трябваше отдавна да започнат да казват 'Трябват ми пари' много отдавна, както аз направих.

Никога не съм бил шампион. Но им казвах 'Да го духате, дайте ми пари.' И какво се случи? Акциите ми се вдигнаха, но никой друг на скочи. А сега хленчат 'Какво правим грешно?' Ами трябваше да слушате баща си преди години, шибаняци. Всички. Целият списък от бойци."

След година и половина извън битките, Диаз ще направи завръщането си в UFC този уикенд в UFC 263 срещу Леон Едуардс. Това ще бъде първият 5-рундов двубой в организацията, който не е главно събитие на вечерта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес