Зареждане

Дейна Уайт заплаши Миочич с отнемане на титлата

Дейна Уайт заплаши Миочич с отнемане на титлата
Публикувано на: Май 8, 2020 в 06:00 ч
Всеки знае, че Стипе Миочич и Дейна Уайт не се харесват особено и враждата им не е от днес. Преди години Миочич не позволи на Дейна Уайт да му постави титлата, защото беше бесен, че UFC обръщаха внимание повече на Франсис Нгану, който беше претендент. Заради това свое действие Миочич цяла година чакаше да получи нов шанс за титлата, след като я загуби от Даниел Кормие.

Сега той отново е на трона и бави третата битка с Кормие, който вече губи търпение. Явно от UFC застават зад гърба на бившия двоен шампион и ще се опитат да извиват ръцете на Стипе. Преди няколко дни Миочич сподели, че не си дава зор за битките, защото сега е фокусиран върху вируса. Това обаче не се хареса на неговия шеф и той заплаши, че ще му вземе титлата. Ето какво сподели Дейна:


Видях как Миочич говори, че  битките винаги ще бъдат тук, но това не е точно така. Когато си професионален боец, то опциите пред теб не са много. Да, възможно е да му вземем титлата. Вижте, точно сега може да се провеждат битки. Вариантите са два: биеш се, или не искаш.

Това провокира Миочич да отговори на своя шеф по следния начин:

Искам да се бие с Кормие. Ще се случи. Ще дам на феновете това, което искат да видят. Моя щаб работят по дати за битка с UFC. Не мога да контролирам глобална пандемия. Никога не съм отказвал битка и няма да го направя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес