Зареждане

Дейна Уайт: Забравете за бой между Забит и Яир Родригес

Дейна Уайт: Забравете за бой между Забит и Яир Родригес
Публикувано на: Декември 15, 2020 в 06:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт се е отказал от битка между Забит Магомедшарипов и Яир Родригес. Битката между двамата бойци от категория перо пропадна цели 3 пъти и от UFC вече не са сигурни, че искат да ги изправят един срещу друг. Наскоро стана ясно, че Родригес е наказан от USADA, защото не е бил на посочените от него места, на които трябва да бъде, за да го тестват.

Вижте още - Яир Родригес получи 6 месеца наказание, защото се крие от USADA​​​

Това определено е доста глупаво от негова страна и Уайт дори не иска да коментира тази негова постъпка. Преди няколко години Дейна беше бесен на Яир, защото не искаше да се бие със Забит и го освободи от организацията. Една седмица по-късно UFC решиха да го върнат обратно, но явно Родригес ще продължи да създава проблеми. Ето какво каза Дейна за битка между Забит и Яир Родригес:

Да, не бих казал, че съм имал проблеми с Яир Родригес. Това хлапе е непостоянно. Имахме някои недоразумения с него и сега сме тук. Наказаха го от USADA, защото не бил на местата, на които посочил, че ще бъде. Дори не знам какво да кажа за това. Да, добра идея е да продължим напред от битка между Забит и Яир Родригес.

В миналото няколко пъти пропадна битка между двамата и вероятно тя ще бъде като тази между Хабиб и Тони Фъргюсън, която никога не видяхме.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес