Зареждане

Дейна Уайт вярва, че Хабиб ще търси 30-0 в ММА

Дейна Уайт вярва, че Хабиб ще търси 30-0 в ММА
Публикувано на: Октомври 31, 2020 в 00:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт вярва, че непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов няма да се оттегли от ММА. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как "The Eagle" удуши Джъстин Гейджи и увеличи серията си на 29-0 в ММА.

Веднага след срещата Нурмагомедов обяви, че се оттегля от ММА, защото обещал на майка си. Хабиб не искал повече да се бие без баща си, който почина през юли тази година.

Голямата мечта на Абдулманап Нурмагомедов беше Хабиб да се бие с Джордж Сейнт Пиер и да се оттегли с рекорд 30-0 в ММА. В интервю за медиите Дейна разкри, че двамата с Хабиб разговаряли и Уайт е оптимист, че Хабиб няма да се оттегля все още:

Стоях там и не вярвах. Не съм го казвал на никого все още, но ще го кажа на вас. Говорихме с Хабиб след битката. Той беше много емоционален заради всичко, което се случи. 

Имам чувството, че той ще търси 30-0 в ММА. Не мисля, че той ще се оттегли. Неговия баща искаше той да стигне до 30-0 в клетката. Мисля, че ще изпълни желанието на баща си и ще търси 30-0 в ММА.

Ще се бие ли още шампиона ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес