Зареждане

Дейна Уайт: Вейли Жан може да стане една от най-големите звезди в UFC

Дейна Уайт: Вейли Жан може да стане една от най-големите звезди в UFC
Публикувано на: Декември 31, 2019 в 11:00 ч
Дейна Уайт вярва, че Вейли Жан може да стане една от най-големите звезди в историята на организацията. Жан е първата в историята шампионка в UFC от Китай, а в нейната родина пазарът в безграничен. 30-годишната шампионка е с рекорд 20-1 в ММА и се намира в серия от 20 поредни победи. Тази година тя записа победа над Тиша Торес, а след това на родна земя нокаутира Джесика Андраж, с което спечели пояса през август.

Сега китайката ще го брани срещу бившата шампионка Йоана Йеджейчик през март и ще има шанс да се затвърди в категорията с победа над бивше величие като полякината. Уайт вярва, че битката между двете ще бъде голяма работа и няма търпение да я гледа. Ето какво още сподели президента на UFC:


Мисля, че Вейли Жан има огромен потенциал. Тя продължава да расте и да става голяма звезда. Искам да видя какво ще се случи през март във Вегас, където тя ще брани титлата. Когато имаш боец от друга страна, който е шампион и брани титлата във Вегас, то това има голямо значение в родната страна на този боец.

 Тя направи шоу в Китай, където я гледаха 1.3 милиарда диши. Ако тя продължи с победите и защитава титлата, то това ще я направи още по-голяма звезда. Тя може да стане една от най-големите звезди в историята на UFC. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес