Зареждане

Дейна Уайт: В гимназията набих момче, което измъчваше крастава жаба

Дейна Уайт: В гимназията набих момче, което измъчваше крастава жаба
Публикувано на: Ноември 26, 2022 в 12:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт е човек без висше образование.

Веднъж се опитал да учи в Massachusetts Quincy College, но напуска през първия семестър. След това е записан в Бостънския университет, но отново не успява да изкара дори една академична година.

В областта на средното образование той също не блести особено. Първо Уайт е изгонен два пъти от гимназията Bishop Gorman (там той срещна бъдещите собственици на UFC, братята Фертита), а след това той все пак завърши гимназия в Хермон, Мейн, но без никакви успехи.

Твърде неспокоен и проблемен е бил младият Уайт, за да посещава редовно уроци и да пише домашни. Два пъти Уайт е изгонван от католическото училище, което посещава. Първото изгонване било, защото изритал врата, а второто заради сбиване.

„Първият път, когато ме изгониха от католическо училище, беше, защото ритнах вратата на офиса на една стара монахиня. Вторият път - за бой. Вървя веднъж и гледам как един човек слага жаба в саксия и хвърля тежки камъни по нея.

Казвам му: „Спри се. Остави жабата на мира." Той отговори: "Отиди на майната си." И започнахме да се бием. Нанасях удари и си мислех: „Ето ме, в католическо училище, бия се да спася живота на крастава жаба. 

Вярвах, че ще ме нарекат герой. Но не, пак ме изгониха.“, спомня си Уайт в интервю за медиите в САЩ. 

Явно в САЩ ще те изгонят, защото си изритал врата. За съжаление в България деца бият учители, но няма изгонени.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес