Зареждане

Дейна Уайт: Това, което прави Чимаев е очарователно

Дейна Уайт: Това, което прави Чимаев е очарователно
Публикувано на: Септември 11, 2020 в 08:12 ч
Дейна Уайт не обръща внимание на критиците, които не са съгласни с това, че организира 2 битки за Хамзат Чимаев. Непобедения чеченец успя да впечатли с две победи в рамките на десет дни в две различни категории. 26-годишния боец влезе в историята на организацията и в тези две срещи успя да вкара близо 200 удари, а допусна само 2 такива.

Президента на UFC бързо му стана фен и за 19-ти септември му организира бой с Джералд Мершарт в средна категория. За октомври Уайт му е подготвил бой с Деймиън Мая в полусредна категория. Пред медиите Мершарт се закани, че ще спре Чимаев, но това не е проблем за Дейна. В интервю за MMAFighting, Уайт сподели, че не би организирал 2 битки за друг, освен за Чимаев:

Момчето просто иска да се бие. Чимаев иска всички тези битки. Иска да се бие често и това не е показване на неуважение към неговия съперник. Хамзат ще победи или ще загуби. Това нас не ни засяга. Всичко си зависи от бойците. Когато 1 боец иска да се бие, то тогава ще му дадем това, което иска. 

Не бих организирал две поредни битки за друг боец. От това, което видях от Чимаев, то аз съм готов да правя такива неща с него. Очарователно е, не сме виждали някой да прави нещата, които той прави в момента. Не мисля, че е неуважително това, че му организирахме две битки. Така се правят нещата.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес