Зареждане

Дейна Уайт: Стартираме бойния остров на 27-ми юни

Дейна Уайт: Стартираме бойния остров на 27-ми юни
Публикувано на: Юни 5, 2020 в 05:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт твърди, че събитията на бойния остров стартират на 27-ми юни. Плановете на организацията бяха да започнат с боевете на мистериозния остров през юли, но явно са напред с графика. Уайт споделя, че цялото това нещо около този остров е страшно скъпо за организацията, но щяло да помогне за развитието на спорта.

На този остров най-накрая ще могат да участват и международните бойци на организацията, които са заседнали по своите държави заради COVID-19. UFC ще взимат бойците със самолети и ще ги събират на острова, където ще тренират и ще се бият. Ето какво сподели Дейна за този проект, който е уникален само по себе си:


Първото събитие на бойния остров най-вероятно ще се проведе на 27-ми юни, а не през юли. Нека ви кажа нещо за този боен остров. Излезе доста скъпо и е такава лудост, че почти е невъзможно да го стартираме. Когато говорим, че ще летят самолети, за да взимат хора по време на карантина и всички неща, през които преминаваме - лудост е дори да опитваш нещо такова. 

Уверявам ви, че ще го направим на този остров. Вярвам, че с направата на това ще помогнем за развитието на спорта. Ще ни помогне от гледна точка на финансите и на изграждането на спорта. Просто знам, че можем да го направим. Цялото това нещо е пълна лудост и е доста трудно за организиране. Докато хората си почиват по басейните, ние работим здраво, за да направим това и беше лудост.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес