Зареждане

Дейна Уайт: Скоро няма да има публика в UFC

Дейна Уайт: Скоро няма да има публика в UFC
Публикувано на: Април 27, 2020 в 08:35 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт не смята скоро да допуска фенове на събитията на организацията. Уайт бърза да се завърне към провеждането на ММА галавечери, но зад затворени врати. Всеки ще може да ги гледа, ако си плати, но скоро не очаквайте публика в залата. Дейна споделя, че приема много сериозно това, което се случва по света с коронавируса и няма да рискува с много хора на едно място. В момента за него е най-важно да проведе събитията си по безопасен начин за всички, които участват и въобще не мисли за допускане на публика. Ето какво сподели още Дейна по темата:


Очевидно е, че светът ще бъде различен и аз гледам далеч в бъдещето. Не очаквам да има публика на събитията ни още дълго време. Това съм го изключил като вариант. Трябва да гледаме всички различни неща. Хората си мислят, че аз не приемам серионо това, което се случва, защото искам бързо да се завърна и такива неща. 

Това не е истина и аз приемам нещата много сериозно. Нямам планове да пускаме феновете в залата още дълго време. Всичко, което сега ме интересува е да направим нещата безопасно за всички на събитията ни. Не ми трябва публика.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес