Зареждане

Дейна Уайт: Ще убедя Хабиб за още 1 битка в ММА

Дейна Уайт: Ще убедя Хабиб за още 1 битка в ММА
Публикувано на: Януари 11, 2021 в 06:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт изгаря от желание да върне Хабиб Нурмагомедов в октагона на UFC. Двамата ще се срещнат след по-малко от две седмици в Абу Даби, където организацията ще проведе първите си събития за 2021 година.

В края на миналата година Хабиб защити титлата си с победа над Джъстин Гейджи и обяви, че се оттегля от ММА. Той беше много емоционален, защото в същата година съвсем неочаквано почина баща му Абдулманап.

Нурмагомедов разкри, че обещал на майка си да спре и категорично заявява, че няма да се завърне. Това обаче не се нрави на Уайт, който вярва, че може да го примами за още 1 битка в организацията.

От UFC все още държат Нурмагомедов в своите ранглисти, където той е номер 1 и Хабиб продължава да дава тестове на USADA. Това не подобава на боец, който смята да спира с битките. Ето какво сподели Уайт за Нурмагомедов пред ЕSPN:

Не знам как ще протече нашата среща. Вижте какво направи Хабиб с Джъстин Гейджи. Вижте какво направи с всеки от съперниците си. Хабиб има много пари и никога не трябва да работи повече. Не е лошо да се оттеглиш на върха. Той все още може да изкарва огромни пари. Хабиб се намира в уникална ситуация. 

Мисля, че той трябва да се бие още един път и ще го притисна колкото мога. Не знам кой ден ще се срещнем в Абу Даби, но скоро ще имам отговори за вас. 

Хабиб преживя много и загуби баща си, с когото правиха всичко заедно. Той искаше Хабиб да направи 30-0 в клетката. Като фен на бойните спортове искам да го гледам още в 10 битки. 

Ще видим ли Хабиб още веднъж в клетката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес