Зареждане

Дейна Уайт: Ще остана цял месец на бойния остров

Дейна Уайт: Ще остана цял месец на бойния остров
Публикувано на: Май 24, 2020 в 05:00 ч
Дейна Уайт се вълнува от събитията, които с UFC планират да проведат на мистериозния боен остров. Все още не е ясна локацията на въпросния остров и дали въобще съществува такъв, но Дейна продължава да твърди, че галавечери ще има на острова. Международните бойци на организацията не могат да пътуват заради ограниченията свързани с коронавируса и това беше причината Уайт да наеме частен остров.

Преди време той сподели, че ще взимат бойците си със самолети и ще ги карат на острова, където ще живеят и ще се бият. Самият президент планира да остане там цял месец и е оптимист, че това ще се случи през юли:


Хората са силно заинтригувани от бойния остров и аз съм развълнуван за това. В момента се целим в юни и планираме да направим три или четири събития там в един месец. И аз ще остана на острова един месец. Вероятно ще съм там през целия месец юли. 

Тази сутрин докато шофирах разговарях с Ари и той ме попита колко пъти на ден хората ме питат за локацията на този остров. Предполагам, че хората го засипват с въпроси за мястото, на което се намира този боен остров.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес