Зареждане

Дейна Уайт: Родителите ми починаха, а аз не почувствах нищо

Дейна Уайт: Родителите ми починаха, а аз не почувствах нищо
Публикувано на: Септември 16, 2023 в 11:00 ч
За мнозина денят, в който родителите им умират, е един от най-емоционално опустошителните моменти в живота им.

Но за Дейна Уайт беше просто един обикновен вторник. Добре, не можем да потвърдим, че някой от родителите на Уайт е починал точно във вторник, но знаете какво имаме предвид с това. 

Новоизбраният главен изпълнителен директор на UFC разкри, че наскоро и двамата му родители са починали. По време на интервю с Пиърс Морган Уайт призна, че не е почувствал нищо след смъртта на родителите си.

Уайт и сестра му Кели са отгледани от майка си и нейното семейство през по-голямата част от детството си. Майката на Уайт е медицинска сестра и семейството се мести в Лас Вегас, когато Дейна е в трети клас.

Причината за преместването e фактът, че Вегас предлага по-високи заплати за медицинските сестри. Бащата на Дейна отсъства от живота му. С течение на годините Уайт влошава отношенията с майка си, която по-късно пише книга за сина си.

Във въпросната книга Джун Уайт твърди, че след успеха си с UFC Дейна е обърнал гръб на семейството и приятелите си. 

„И двамата ми родители починаха наскоро. Добре съм с това. Съсредоточавам се много върху децата ми и връзката с тях. Някак си съм оставил връзката с родителите си зад гърба ми. 

Не пожелах лошо на нито един от родителите ми, но не, не се чувствах тъжно. Когато те починаха, нямах почти никакви чувства към това, честно казано.“, каза Уайт на Морган.

В своята книга майката на Дейна го описва като егоистичен, егоцентричен, арогантен и отмъстителен тиранин.

Дейна описва себе си като олицетворение на човек, който сам се е изградил и борил, за да стигне до мястото, където е днес. Според Джун образът на нейния син, който се бори като дете по улиците на Кънектикът, е абсолютен мит.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес