Зареждане

Дейна Уайт откри UFC Performance Institute в Мексико

Дейна Уайт откри UFC Performance Institute в Мексико
Публикувано на: Февруари 26, 2024 в 02:00 ч
Дейна Уайт откри новото съоръжение на UFC Performance Institute. Най-голямата ММА организация в света инвестира в UFC PI в Мексико.

Организацията вижда огромен потенциал в тази страна и затова са инвестирали в нов, трети обект на UFC Performance Institute. Първият е в Лас Вегас, а вторият е в Китай. Това каза за проекта Дейна Уайт, главен изпълнителен директор на американската организация. Миналия уикенд UFC гостуваха в Мексико Сити, където видяхме интересни битки.

В момента Брандън Морено, Яир Родригес и Алекса Грасо са сред най-големите UFC звезди от Мексико. UFC Performance Institute трябва да бъде готов за използване през април тази година.

"Това ми е отдавнашна мечта. Мечтая го от 2001 година. Това съоръжение е невероятно. Отдавна исках да го направя и много се вълнувам от това начинание. Благодаря на всички, които помогнаха за това. Първото съоръжение е в Лас Вегас, второто е в Китай, а сега сме тук. 

Ние непрекъснато се развиваме и развиваме. Мога честно да кажа, че UFC PI в Мексико е най-добрият досега. Това място е необикновено. Изграждайки тези места, ние учим и се развиваме.", сподели Уайт пред медиите.

Явно UFC няма да спрат по пътя си към развитието и скоро няма да сдадат доминацията в ММА.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес