Зареждане

Дейна Уайт: Нямам идея какво ще стане с Чимаев

Дейна Уайт: Нямам идея какво ще стане с Чимаев
Публикувано на: Март 6, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт обърна палачинката по темата Хамзат Чимаев и вече твърди, че не знае какво ще се случи с него. Преди няколко дни Чимаев обяви, че се оттеля от ММА, защото плюе кръв и не може да се оправи след COVID-19.

Веднага след оттеглянето на Чимаев, Уайт сподели, че е говорил с него и го е убедил да не се оттегля. Сега обаче президента на UFC говори обратното и споделя, че няма идея за бъдещето на изгряващата звезда. 

Ето какво каза Уайт пред медиите за Чимаев:

Мисля, че това, което Чимаев направи беше лудост. Говорихме с него, докарахме го при нас, за да го лекуват лекарите. Това момче няма никакво търпение. Той иска да се бие всеки уикенд. 

Хамзат знае, че има уменията да е шампион, но го иска веднага. Дадоха му лекарства и той трябваше да почива, но отишъл да тренира. Няма как да правиш това, когато се лекуваш. 

Заради това го обичаме и спечели милиони последователи за седмица. Обичаш такива момчета. Такива бойци искат да гледат феновете. Не е възможно да контролираш такъв човек. Ако трябва да съм честен, тогава ще ви кажа, че нямам идея какво ще стане с него. 

В своя акаунт в социалните мрежи Чимаев вече е скромен и пише постове за вярата в Аллах. Той изтри всичките си постове от миналото и явно ще започне от начало, но повече няма да е толкова самоуверен, а по-скромен. Ще се бие ли Чимаев ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес