Зареждане

Дейна Уайт: Няма да спираме битките заради COVID-19

Дейна Уайт: Няма да спираме битките заради COVID-19
Публикувано на: Юли 22, 2021 в 17:00 ч
Дейна Уайт не планира да спира галавечерите на UFC заради коронавируса. Президента на най-голямата ММА организация в света сподели, че ще прегази всички, които не искат да работят и се страхуват от COVID-19.

Миналата година Дейна беше първи в бойните спортове, който не се изплаши и намери вариант да продължи да организира боеве. Уайт летя до Абу Даби, където на остров Яс продължи да прави галавечери.

Той правеше събития и в института на организацията в Лас Вегас. ММА бойци продължават да дават положителни проби за вируса, но Уайт вече година не е спирал и не планира да го прави.

В една от последните си изяви пред медиите Дейна сподели, че възможно най-скоро трябва да се върнем към нормалното. Сега скорост набирал индийски вариант и неясно как хиляди специалисти с голяма точност прогнозират кога и къде ще удари.

Уайт обаче не се притеснява от нищо и няма да спира. Ето какво сподели Дейна по темата с вирусите:

Никога не съм виждал нещо такова. Направо ми взривява ума. Знаете ли какво ? Всички забавят и се страхуват поради разни причини, не искат да работят. Искам да кажа на всички тези, които не искат да движат бизнеса си и да работят, че ще ги прегазя. 

Ще ви прегазя и няма проблем за мен в това. Имаше доста възможности и сега също ги има. Постоянно чувам за заведения, които не могат да отворят, защото хората не се връщат на работа. Не можеш да хванеш Uber, защото никой не иска да кара. 

Сега е много странно време в тази страна. Хората трябва де се върнат на работа и към нормалното възможно най-скоро. Не знам кога ще се завърне Макгрегър. 

Бойната игра е корава игра, а това хлапе циментира огромно наследство и направи много пари. Ще видим как ще протече неговата кариера в бъдеще.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес