Зареждане

Дейна Уайт: Не съм виждал друг като Хамзат Чимаев

Дейна Уайт: Не съм виждал друг като Хамзат Чимаев
Публикувано на: Септември 20, 2020 в 15:52 ч
Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев отново впечатли в UFC. 26-годишния боец нокаутира Джералд Мершарт с един удар за 17 секудни в битката им в Лас Вегас. Двамата се биха в средна категория и "Borz" показа, че наистина е специален боец. Чимаев навлезе в серия от 3 поредни победи в UFC в първите си 66 дни в организацията, което е нов рекорд.

Това му донесе и бонус от 50 000 долара. Сега Хамзат очаква битка на остров Яс в Абу Даби следващия месец с Деймиън Мая. Пред медиите Дейна Уайт сподели, че не е виждал друг като Чимаев и вече не знаят как да му уреждат битки. Ето какво още сподели Дейна Уайт, който не крие, че е голям фен на това момче:

Това момче е специално. Аз съм в играта от дълги години и не съм виждал друг като него. Той е специален и различен. Чимаев иска да се бие отново и за първи път се чудим как да му уреждаме битки. Това е забавно и аз го харесвам. Мисля, че всеки фен на бойните спортове харесва такъв тип боец и иска да го гледа. Чимаев е един от най-специалните бойци, които съм виждал, aко не и най-специалният. 

Хамзат ми казваше, че не е само борец и трябва да изчакам, за да видя неговата игра в стойка. Явно не лъжеше. Момчето е специално и това е истината. Повечето бойци искат почивка, консултации с техните отбори, а Чимаев просто иска да се бие. 

Не съм виждал боец, който да иска да се бие толкова често. Чимаев може да се бие преди битката с Мая, а след това да направи битка и с него. Мая няма да е готов навреме за това момче.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес