Зареждане

Дейна Уайт: Не мисля, че Ник Диас трябва да се бие

Дейна Уайт: Не мисля, че Ник Диас трябва да се бие
Публикувано на: Декември 23, 2021 в 10:20 ч
Дейна Уайт смята, че е време Ник Диас да се оттегли от ММА. В края на септември тази година видяхме завръщането на 38-годишната легенда. Диас се изправи срещу Роби Лоулър и изглеждаше много бавен. Диас загуби с нокаут в 3-тия рунд и навлезе в серия от 3 поредни загуби.

Ник е с рекорд 26-10-2 в ММА и последната му победа е от октомври 2011 година. Той беше аут от клетката близо 7 години и едва ли някой очакваше много от него. Преди боя с Лоулър, Ник сподели, че ще се бие често, ако загуби.

Той все още не смята да спира с битките, но Уайт не иска да го гледа. Президента на UFC смята, че Диас се бие без желание, а така нямало как да постигнеш успехи. Ето какво сподели Уайт за Диас пред ESPN:

Бях много впечатлен от завръщането на Ник Диас през септември. Говорих с Роби Лоулър и той не изпитваше нищо друго освен уважение към него и начина, по който се бори. Но без значение колко добре изглеждаше Диас и какво направи след такова огромно прекъсване, не мисля, че Ник трябва да се бие. 

Разбира се, той е възрастен човек, може да прави каквото си иска. Просто не мисля, че Ник го прави, защото му харесва. Той го прави, защото трябва да го направи. Хората винаги ме питат кое е ключът към успеха. Всичко е в това да си щастлив и да правиш това, което обичаш.

Трябва ли Диас да продължи ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес