Зареждане

Дейна Уайт: Можехме да уволним Франсис Нгану

Дейна Уайт: Можехме да уволним Франсис Нгану
Публикувано на: Юли 19, 2021 в 04:00 ч
Дейна Уайт сподели, че UFC са могли да уволнят Франсис Нгану в миналото, но не са го направили. Президента на UFC се ядоса на своя шампион в тежка категория, защото отказа да се бие през август.

Всички очаквахме Нгану да брани титлата си срещу Дерик Люис през септември, но от UFC го натискали да се бие в началото на август. Франсис обаче отказа и така организацията уреди бой за временна титла.

Сирил Ган и Дерик Люис ще се бият за временната титла в началото на следващия месец в Тексас. Двамата ще са главна битка на UFC 265 и този, който спечели титлата, ще се бие с Нгану вероятно в края на годината.

В една от последните си медийни изяви Дейна реши да засегне темата с временната титла и Нгану и каза следното:

Ако не искаш да се биеш, тогава не се бий. Няма значение. Може да правиш това, което си искаш. При нас никой не притиска бойците да се бият. В тежка категория номер 1 е Миочич. Сега за временната титла ще се бият Люис и Ган, които са номер 2 и 3 в категорията. Това са двама от най-добрите в света. 

Дерик вече победи Нгану, а Ган е непобеден. Тези двамата ще се бият, а този, който победи, ще се бие с Нгану. Накрая безспорния шампион ще се бие с Миочич. Мисля, че проблема на Нгану с егото беше различна ситуация. Не си струва да говорим за това, защото вече минахме през него. 

По едно време Франсис беше в серия от 2 поредни загуби и можехме да го уволним. Тогава обаче не го направихме. Застанахме зад него и сега той е шампион. Ще видим какво ще излезе. 

Вярвате ли, че Уайт обмислял да уволни Нгану ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес