Зареждане

Дейна Уайт: Макгрегър трябва да чака битка за титлата

Дейна Уайт: Макгрегър трябва да чака битка за титлата
Публикувано на: Юни 5, 2020 в 05:00 ч
Дейна Уайт вярва, че неговата голяма звезда не трябва да се бие, а да чака шампионски двубой. Конър Макгрегър вече направи 1 битка тази година и през януари нокаутира Доналд Серони за 40 секунди. Срещата беше в полусредна категория, но това не притеснява Уайт, който ще му даде шанс за титлата в лека категория, въпреки че Макгрегър има само 1 победа там. Преди няколко години "Тhe Notorious" нокаутира Еди Алварез и стана двоен шампион, а след това UFC му отнеха титлите, защото не искаше да ги брани.

През 2018 година Макгрегър опита да си върне титлата в лека категория, но загуби от Хабиб Нурмагомедов. Сега организацията планират битка между Хабиб и Джъстин Гейджи, които да обединят поясите в лека категория по-късно тази година. Президента на UFC посъветва Макгрегър да стои на страна от битките и да чака двубой с победителя от боя между двамата шампиони:


Не казвам, че ще се случи, но мисля, че най-доброто за Конър е да чака битка с победителя от Хабиб - Гейджи. Мисля, че това е най-умния ход за него. Макгрегър може да реши, че иска да се бие преди това и ще измислим нещо. Вярвам, че това трябва да е неговия ход. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес