Зареждане

Дейна Уайт: Кой работодател плаща пожизнени здравни грижи ?

Дейна Уайт: Кой работодател плаща пожизнени здравни грижи ?
Публикувано на: Юни 15, 2021 в 16:00 ч
Дейна Уайт няма да плаща пожизнено за здравни грижи на бойците си. Наскоро президента на UFC сам си вкара автогол по темата. В социалните мрежи Дейна отговори на въпрос за здравни грижите и написа, че скоро ще започнат да го правят в UFC.

Вижте още - Дейна Уайт готви пожизнено здравно осигуряване на бойците си

Няколко дни по-късно пред медиите Уайт се отметна и сподели, че не обърнал внимание на кой коментар отговаря и отговорил на грешния човек. Преди няколко седмици организацията за битки с голи ръце / BKFC / разкриха, че ще дават пенсия на бойците си.

Вижте още - Дейна Уайт се отметна от обещанието си за здравни грижи за бойците

Уайт обаче не иска да се ангажира финансово за тези, които вече не се бият и няма полза от тях. В интервю за медиите в САЩ Уайт сподели следното за здравните грижи:

Не знам за тези пожизнени здравни грижи за бойците. Ние работим по подобни неща през цялото време. Работим по тези неща с мозъчните увреждания. От години харчим милиони долари за тези неща. Винаги се стремим да направим нещата по-добри и по-безопасни за бойците. 

Не знам за тези пожизнени здравни грижи. Някой има ли работа, където да получава здравни грижи завинаги, дори когато си тръгне? Това е доста лудо. Ако има такава работа, тогава нека всички отидем и работим там. Мисля, че никой не го прави. 

Трябва ли UFC да плащат за пожизнени здравни грижи за бойците си ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес