Зареждане

Дейна Уайт коментира 80-те милиона долара за Макгрегър в UFC 246

Дейна Уайт коментира 80-те милиона долара за Макгрегър в UFC 246
Публикувано на: Януари 15, 2020 в 07:41 ч
Снимка: MMASub
Според официалните данни Конър Макгрегър има гарантирани 5 милиона долара за участието си в UFC 246, където ще се изправи срещу Доналд Серони този уикенд.

Но ирландецът вчера сподели, че реалните приходи лично за него са доста по-големи. Според бившия шампион той ще забогатее с около 80 милиона долара след 18-ти януари.

Вижте също: Макгрегър ще изкара 80 милиона от завръщането си

Президентът на UFC, Дейна Уайт бе запитан по темата, но той нито потвърди, нито отрече казаното от Макгрегър.

"Вижте, Конър е огромна суперзвезда в този спорт. Той е феномен. Човекът направи големите пари още откакто стъпи в Октагона," каза Уайт. "Още от първия ден той започна да се катери нагоре. Нищо не се е променило. Очевидно обаче сега ще му трябва победа и тя е много важна за него, за да се върне там, където беше."

Нещата казани от ирландеца обаче може да се окажат верни, тъй като Уайт сподели очевидното - където се намеси Макгрегър цифрите скачат.

"Хората, които твърдят, че знаят как стоят нещата и какви пари се въртят в този бизнес и имат вътрешна информация говорят само глупости. Те изобщо не знаят за какво приказват. Буквално никой от тях не знае нищо за нашия бизнес.

Ние обаче знаем как се представя двубоя на Макгрегър. Ние определихме цените на билетите и всичко останало. Конър идва и генерира 10.6 милиона долара само от билети. А относно платените гледания по ESPN и всичко останало - всичко си е както обикновено."

Действително UFC 246 се разпродаде за минути, а с леко завишените цени за платените гледания за това събитие става ясно, че всички заинтересовани страни ще си тръгнат с пълни джобове.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес