Зареждане

Дейна Уайт: Камару Усман е номер 1 в света в момента

Дейна Уайт: Камару Усман е номер 1 в света в момента
Публикувано на: Септември 26, 2021 в 02:00 ч
Дейна Уайт вярва, че Камару Усман е номер 1 в света в момента. 34-годишния нигериец е шампион вече близо 3 години. Той защити титлата си 4 пъти с победи над Ковингтън, Масвидал и Бърнс. Усман е с рекорд 19-1 в ММА и се намира в серия от 18 поредни победи.

Кошмара от Нигерия няма загуба в UFC и има най-много победи в историята на категорията / 14 /. В края на следващия месец той ще се завърне, за да направи реванш с Ковингтън. Двамата се биха преди няколко години и Усман го би с нокаут.

В момента в ранглистата на UFC Джон Джоунс е на първото място, а Усман е след него. Президента на UFC обаче вярва, че Усман трябва да е номер 1 в тази ранглиста, защото в момента е най-добрия.

Ето какво още сподели Уайт по адрес на Усман:

Мисля, че Камару Усман е най-добрият в момента в света. Tой е номер 1 в p4p ранглистата. Той има четири успешни защити на титлата, 14-0, непобеден в UFC. Камару има най-дългата серия от победи в историята на UFC в полусредна категория. Защитата му от събаряния е най-високата в UFC. 

Неговата защита е 100 %. Усман победи Колби Ковингтън. Той никога не е бил на земята по гръб. Никога не се е случвало. Никога не е бил поставян по гръб. 

Усман победи два пъти Масвидал, Гилбърт Бърнс, Колби Ковингтън, Тайрън Уудли, Рафаел дос Аньос, Деймиън Мая, Леон Едуардс. С всяка следваща битка очакванията към него стават по-големи. Казвам ви, че в момента е номер 1 в света. 

Усман ли е номер 1 в света ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес