Зареждане

Дейна Уайт: Камару Усман е номер 1 в света

Дейна Уайт: Камару Усман е номер 1 в света
Публикувано на: Юни 5, 2021 в 01:00 ч
Дейна Уайт обяви, че Камару Усман е номер 1 в света на ММА. Президента на UFC разкри, че "Кошмара от Нигерия" ще се бие през септември в реванш с Колби Ковингтън. Усман, който е шампион в полусредна категория ще се опита да постигне нова победа над "Chaos".

Уайт вярва, че Усман е номер 1 в p4p класирането, но ако погледнем листата в UFC, то ще видим, че Джон Джоунс е на първото място. Камару е 2-ри след Джоунс, което няма как да го направи най-добър и следователно Уайт лъже.

34-годишният Усман често твърди, че той трябва да е номер 1 в листата, след като Джоунс отсъства от ММА и не се бие. Тази година Усман направи две битки и защити титлата си с нокаути над Гилбърт Бърнс и Хорхе Масвидал.

Усман спечели 2 бонуса и вече има 4 защити на титлата. Определено Ковингтън беше най-близо до победа над него и Уайт работи по втората битка. Ето какво сподели Дейна за Усман:

Камару Усман е номер 1 в света. Работим по нещо за него за септември месец. Определено ще се случи през есента. Ще бъде срещу Колби Ковингтън.

Кой ще вземе реванша ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес