Зареждане

Дейна Уайт иска Камару Усман да се бие с Масвидал

Дейна Уайт иска Камару Усман да се бие с Масвидал
Публикувано на: Декември 16, 2019 в 08:25 ч
Дейна Уайт е намерил нов опонент за Камару Усман, който миналия уикенд защити титлата си в полусредна категория. Усман победи Колби Ковингтън с нокаут в 5-тия рунд и сега президента на UFC иска от шампиона да се бие с най-лошото копеле в ММА. Дейна смята, че битката между двамата ще бъде голяма и е готов да я организира.

Хорхе е във възход и едва ли ще има нещо против да се бие за още един пояс, а Усман също е навит да го направят. Ето какво сподели пред медиите президента на най-голямата организация за бъдещето на шампиона в полусредна категория:


Битка между Усман и Хорхе Масвидал е голяма. Колко пъти се е случвало да уредим битка между двама бойци, които се мразят и те да ни разочароват. Кога съм казвал, че битките между големи врагове не струват ? Колко такива битки всъщност са ставали невероятни боеве ? 

Битката между Усман и Ковингтън беше невероятна и двамата си заслужиха бонус. Да, сега Масвидал срещу Камару е голямата работа. Хорхе спечели титлата за най-лошо копеле и сега ще се бие за тази в полусредна категория срещу много корав шампион. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес