Зареждане

Дейна Уайт: Има много смисъл от бой между Макгрегър и Чандлър

Дейна Уайт: Има много смисъл от бой между Макгрегър и Чандлър
Публикувано на: Юни 11, 2022 в 13:00 ч
Има много въпроси около Конър Макгрегър и неговото завръщане в oктагона, но главният е - срещу кого трябва да бъде голямото завръщане ? 

Президентът на UFC Дeйна Уайт има идея по темата и изглежда, че клони към битка между Макгрегър и Майкъл ЧандлърВ последно време Конър размени обиди с Хорхе Масвидал, но Уайт няма интерес към такава битка.

Миналия месец Чандлър записа голяма победа с нокаут над Тони Фъргюсън и предизвика Макгрегър. "The Notorious" се съгласи и написа, че такава битка ще има в бъдеще. Дейна е надъхан за такъв бой и много иска да го види.

„Мисля, че той се подобрява. Конър започва да засилва тренировките си. Надявам се, че Конър ще се върне в края на тази година, началото на следващата година

Не, не ми харесва битка между Конър и Хорхе Масвидал. Харесва ми битка между Конър и Майкъл Чандлър след това, което видяхме в последната му битка. Има много битки, които да се направят. 

Не знам дали тази е такава. Ще видим как стоят нещата, когато Конър се завърне. Конър е номер 8 в класирането, а Чандлър е номер 5. Точно сега такава битка има много смисъл", сподели Уайт за TMZ.

Това ли е най-смислената битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес