Зареждане

Дейна Уайт има интерес към Александър Шлеменко

Дейна Уайт има интерес към Александър Шлеменко
Публикувано на: Март 6, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт е готов да даде шанс на Александър Шлеменко в UFC. Пред медиите Уайт сподели, че има интерес към всеки боец, който има потенциал да бъде номер 1 в света. Шлеменко вече е далеч от най-добрите си години и през май ще стане на 37 години.

Александър има много опит в ММА и е с рекорд 59-13-1 в ММА. Той приключва 43 от срещите си и само 6 пъти губи с приключване. Шлеменко е бивш шампион на Bellator в средна категория.

За последно го видяхме в клетката през декември 2019 година, когато събмитна Дейвид Бранч в Русия. Пред медиите Уайт каза следното за Шлеменко:

Шлеменко? Къде се бие сега? Вижте, интересувам се от всеки с потенциал да бъде най-добрият в света. Ако той е от тези момчета, тогава имам интерес. 

Не знам нищо за него, но ако той има потенциал за UFC, товата се интересувам.

Ето и какво е мнението на Шлеменко за изказването на Уайт по негов адрес:

Дейна Уайт казва малко за бойците, които са извън неговата организация. Той почти не говори за тях. Не искам това да изглежда като оправдание. 

Всички преговори за бойци се водят от тези, които правят битките. Не съм имал лични срещи с Дейна Уайт. Но дори и да не ме познава, струва си да се изчака. Не е останало много време, той ще разбере за мен.

Искате ли Шлеменко в UFC ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес