Зареждане

Дейна Уайт и Джон Джоунс се разбраха за парите

Дейна Уайт и Джон Джоунс се разбраха за парите
Публикувано на: Септември 25, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс ще получи желаното от него увеличение на заплатата си в UFC. В последната година отношенията на Джоунс и Уайт бяха обтегнати.

"Bones" оваканти титлата си в полутежка категория и беше готов да се бие с Франсис Нгану при тежките. Тогава президента на UFC разкри, че Джоунс пожелал 30 милиона за срещата, което не било реалистично.

Джон продължи да тренира и си нае съветник в лицето на Рихард Шефер, който да преговаря с Уайт. Явно Шефер е свършил добра работа, защото Уайт е склонил да увеличи заплатата на Джоунс. Той обаче ще трябва да се труди, защото заплатата ще зависи от продадените платени гледания.

Ето какво сподели Джоунс за отношенията си с Уайт в интервю за "The Mac Life:"

Мисля, че завръщането ми ще стане някъде през второто тримесечие на 2022 година. Дейна Уайт ми гарантира, че ще получа увеличение на парите в следващата ми битка. 

Наистина съм развълнуван от това. Мисля, че това увеличение ще бъде базирано на продадените гледания. Ще се наложи да поработя за парите, които ще получа. Ще трябва да продавам битката. 

Добра е връзката ми с Дейна Уайт. Мисля, че назначаването на Рихард Шефер беше едно от най-добрите решения, които съм вземал. Той наистина помогна много.

Ще успее ли Джоунс да пожъне успехи в тежка категория ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес