Зареждане

Дейна Уайт: Хванахме пират, следим го и ще го съдим

Дейна Уайт: Хванахме пират, следим го и ще го съдим
Публикувано на: Януари 23, 2021 в 00:00 ч
С помощ от федералните власти UFC са готови да атакуват пиратите, които се готвят да излъчват нелегално техните събития. По-рано този месец смелчага предизвика Уайт и написа, че няма търпение да се скъса от нелегално излъчване на UFC. Това не се хареса на Дейна и той се закани, че ще го спипа. В крайна сметка президента на UFC е успял и разкри, че са хванали пират, който не бил американец.

Вижте още - Дейна Уайт: Хванахме 1 шибаняк, който излъчва нелегално UFC​​​

Уайт няма търпение да го хване в крачка, след което да го арестуват. Високопоставен служител на UFC, запознат със ситуацията, каза пред MMA Junkie, че промоцията работи с федералните власти, за да хване заподозрения пират за незаконното излъчване.

Вижте още - Дейна Уайт: Хората, които гледат нелегално UFC са престъпници​​​

От UFC искат да дадат пример на останалите чрез въпросния пират, който щял да го отнесе. През декември в САЩ приеха законопроект, който предвижда до 10 години затвор за множество престъпления свързани с пиратство. Ето какво сподели Уайт по време на интервю за BT Sport:

По-рано този месец казах, че ще преследваме пиратите, а хората започнаха да ме подиграват. Тогава аз разгледах тези хора и си избрах един. Казах на моите хора, че искам този човек. Познайте какво ? Хванахме го. Той не е американец. Следим къщата му и слушаме неговите разговори. 

Ако пусне този линк през уикенга, тогава ще го спипаме. Ще го арестуваме и ще го съдим. Няма да съм мил с него. Няма да покажа снизходителност. Ще го атакувам сериозно.  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес