Зареждане

Дейна Уайт: Хората, които гледат нелегално UFC са престъпници

Дейна Уайт: Хората, които гледат нелегално UFC са престъпници
Публикувано на: Януари 15, 2021 в 06:00 ч
Дейна Уайт е сериозен в борбата си срещу пиратството. UFC е най-голямата ММА организация в света и всяка година губят милиони долари от хора, които гледат нелегално техните галавечери.

Вижте още - UFC готвят изненада за копеленцата, които излъчват нелегално техни събития

Наскоро пират ядоса Уайт в социалните мрежи и се закани, че ще се скъса да излъчва нелегално събитията на UFC, които ще се проведат в следващите дни в Абу Даби.

Това не се хареса на Дейна и той сподели, че тази година готвят изненади за всички копеленца, които посмеят да излъчват нелегално. Не е ясно какви точно мерки ще предприемат UFC, но Уайт няма търпение да разплаче престъпниците:

Бяхме една от организациите, които са толкова активни по отношение на пиратството. Харесвам на колко готини и корави се правят в социалните мрежи тези пирати. Позволете ми да ви кажа, че хванахме много хора. И нека ви кажа какво правят - те плачат. 

Те плачат и молят да не бъдат съдени и всички тези други неща. Току-що преодоляхме огромно препятствие в света на пиратството и ще хванем някои от тези момчета. Очаквам с нетърпение плача и молбите. Ще видим колко са корави, когато бъдат хванати. 

Не приемам лично това с пиратството. Просто искам да кажа, че тези, които гледат нелегално са престъпници. Ако проверите моя акаунт в социалните мрежи, тогава ще видите, че има човек, който приканва хората да му пишат, за да им прати линк към нашето събитие. 

Той обаче им източва банковите сметки и им краде информацията. Тези момчета са мръсни престъпници! Не ги слушайте!  Те са отрепки, престъпници и лоши хора. Пишете им и ще видите какво ще стане.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес